Potentially excessive number of SPRequest objects error

I am getting this error when using the ECQWP. This did not occur in Development or Test but under load in Production we are seeing these errrors in the ULS logs.   I did find a possible similar iss...

Id #13769 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by ishaisagi | Created: Aug 4, 2009 at 8:13 AM by jthake

Report Inappropriate Item Workflow redirects to builtin SharePoint Item Page

Dear all,   I wanted to report an issue with the "Report Inappropriate Item" workflow as part of the PKS September and October documentation. When you receive the email from SharePoint asking the ...

Id #11694 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by Dave_C | Created: Nov 26, 2008 at 3:06 PM by Dave_C

Delete list item

i´ve got a problem, i cannot delete an item of the list that is listed in my ECQ webpart... i think its a bug, have anyone fix it ??

Id #11617 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by tedeum | Created: Nov 13, 2008 at 4:23 PM by tedeum

copy cat

I read another post in the Issue Tracker that looks like someone is having a nearly identical problem. using ECQW to display document library with context menu then displaying menu items for doclib...

Id #11007 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by abc3rd | Created: Aug 14, 2008 at 3:20 PM by abc3rd

Delete from Doc Lib Context Menu using CEWP

Hi Ishasagi,   I am using Enhanced Content Query webpart to display document library with context menu. I am displaying menu items for doc lib using javascript in CEWP. This way I am displaying onl...

Id #11006 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by mauleevadi | Created: Aug 14, 2008 at 12:49 PM by mauleevadi

Security Trimming

I noticed that there was a bug related to security trimming and the context menus. It appears that the menus are no longer available and the icons disappear but items I have no permissions to stil...

Id #10337 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by cduden | Created: Jun 13, 2008 at 6:39 AM by cduden

Icons dont show up when viewing a document library

When the checkbox is turned off for "Show Context Menus for Items" when viewing a document library the icons images for the documents are displayed with an red X indicating that the image isn't the...

Id #10262 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by ishaisagi | Created: May 29, 2008 at 8:47 PM by aehash

Group items by <site>

Hi,   The group items by <site> doesn't seem to do what I would expect. If I apply this grouping on task list or document library content types (both for a range of subsites beneath a certain path)...

Id #8891 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by kosts | Created: Nov 28, 2007 at 2:36 PM by Patrik

Error in buildSolution.bat

The manifest file is located in \Solution\EnhancedContentQueryWebPart   The buildSolution file should look like this: ; .OPTION EXPLICIT ; Generate errors .Set CabinetNameTemplate=CKS.Enhanced...

Id #8620 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by koning53 | Created: Nov 21, 2007 at 2:34 PM by koning53

Delete does not work

Is there a function/command associated with the delete butten? I can't find it...

Id #8619 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:11 PM by koning53 | Created: Nov 21, 2007 at 11:23 AM by koning53